Door een geuzenaam is de Groene Wezel ontstaan en staat daarom bovenaan deze website. Vrij en vriendelijk. Zo ben ik in mijn werk ook.

Toen ik een jaar of zeven was, kreeg ik een strip van Garfield. Ik begreep niet elke grap, maar ik kon mezelf er wel in verliezen. Daarmee werd er een andere wereld voor me geopend. Ik ging allerlei strips sparen, van Kuifje tot Spiderman. Niet alleen om ze te lezen, maar ook om ze na te tekenen! Ik heb daardoor een groot deel van mijn jonge jaren met papier en potlood doorgebracht.

“Ik heb daardoor een groot deel van mijn jonge jaren met papier en potlood doorgebracht.”

Terwijl de jaren verstreken kwam ook mijn kennismaking met de computer. Ik had een spelcomputer (SEGA Genesis) en een Amiga 500 voor school (hoewel ik daar ook veel spelletjes op heb gespeeld). Daarmee kwam al snel de interesse in Photoshop waarmee ik veel heb gestoeid in die tijd. Inmiddels zat ik op de middelbare school. Daar leerde ik over het grafische vak en heb me daar dan ook met veel enthousiasme op gericht.

Na mijn opleiding op het Grafisch Lyceum heb ik ruime ervaring opgedaan in de grafische industrie en de reclamebranche, waardoor ik heb geleerd dat creativiteit altijd ten dienste moet staan van wat je met je opdracht wilt bereiken. Geen ‘kunst om de kunst’, om het maar zo te zeggen.

“Geen kunst om de kunst, om het maar zo te zeggen”

Ik werk vanuit de glasstad Leerdam. Een stad die al sinds de 18e eeuw bekend staat om haar glaskunst. Een stad die daarmee een inspiratiebron is voor internationale kunstenaars die jaarlijks naar Leerdam komen om het beste van zichzelf te laten zien. Moeilijk om in zo’n omgeving géén tik van de molen mee te krijgen! Ik laat me dan ook graag meevoeren door de inspirerende sfeer die in het stadje aan de Linge hangt en probeer op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends door veel over mijn vak te lezen en blogs bij te houden.

Neem eens contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Stuur me een berichtje